Welcome to visit and serve you sincerely.

Znalost preventivních opatření pro rozstřik svařování čtverečních trubek Q345B

Article author:administrators release time:2021/08/10 14:21:46 Reading:269
Aplikace čtvereční trubice Q345B může být považována za všudypřítomnou.Nerezové ocelové plechy jsou v stavebnictví nepostradatelné.Znalost výhod a nevýhod studené hranaté trubky Q345B a Q345B čtvereční trubky je také jednou ze společných surovin při základní stavbě domů.Svařování je poměrně běžná metoda zpracování aplikací v nerezových ocelových deskách.Na co bychom měli dávat pozor při svařování precizních bezešvých trubek pro Q345B čtvereční trubky?Splashing se zdá být některými z problémů, které se často vyskytují během celého svařování.Pro čtvereční trubky Q345B Splash během svařování, Q345B čtvereční trubka-Q345B bezešvá čtvereční trubka-Q345B čtvereční ocelová trubka-Q345B studená trubka-Shandong Dingyu Metal Material Co., Ltd. Jak tomu zabránit?

Následně se poškození způsobené rozstřikem svařování ve svařování čtverečních trubek Q345B projevuje především: snížením depozice svařování a vysokou účinností, snížením efektivity svařování;Šroubování se snadno přiloží k svařovacím částem a tryskám, znalosti o výhodách a nevýhodách studeného čtvercového potrubí Q345B ovlivňuje kvalitu svařování. Rozstřik přesné bezešvé trubky prudce narůstá a částice jsou velké,a precizní bezešvá trubka způsobuje, že konstrukce svařování vzhled je relativně nestabilní a další nedostatky.Aby se předešlo únikům, mělo by vám do určité míry pomoci následujících pět protiopatření:

(1) V obloukovém svařování obvodové trubice Q345B je určitá pravidelnost mezi rozstřikovací rychlostí každé elektrody průměru a svařovacím proudem: rychlost splash je nižší v malé ploše proudu a splash v oblasti s vysokým proudem. Míra vysunutí je také malá a rozstřikovací rychlost ve střední oblasti je větší.Proto se při výběru množství svařovacího proudu snažte vyhnout prostorům s vysokým proudem.

   (2) Externí prodloužení elektrody by mělo být co nejvíce minimalizováno, což může snížit svařovací štěp

TAGSlabel:Q345B square tube

Copyright Notice:Seamless square tube manufacturerProvidedZnalost preventivních opatření pro rozstřik svařování čtverečních trubek Q345BIt comes from the Internet and is only used for display purposes, and does not guarantee the accuracy, validity, timeliness or completeness of such information. The copyright of some pictures and text still belongs to the original author. If you infringe on your rights, please contact us and we will delete it within 24 hours as soon as possible. We only provide free services, relatedZnalost preventivních opatření pro rozstřik svařování čtverečních trubek Q345BIt also does not indicate the views or opinions of this website, and has no reference value. Thank you.