Welcome to visit and serve you sincerely.

Q345B čtvereční ocelová trubka vrásky způsobit znalosti

Article author:administrators release time:2021/08/10 14:26:41 Reading:230
1. J345B čtvereční ocelová trubka má dostatečnou prověrku a vnitřní těsnost a uvolněnost plánu výklopky se nezdá být vhodná.

  2, příliš mnoho oleje v autě nebo nadměrné často kartáčování a ústní vody, nebo špatné kartáčování a ústní vody je součástí Q345B čtvereční ocelové trubky.

  3, je to surovina z prázdné sondy Q345B, která je příliš měkká a nízká kompresní síla v jednom pulsu.Šestnáctá bezešvá čtvercová trubka má velmi malé specifikace.Hlavním rysem přesné bezešvé ocelové trubky je surový materiál HID.

  4, hrubá a přesná poloha není stabilní, což způsobuje, že část surovin jsou skryté, a okluzální povrch zubů není dobré, což vede k nerovnoměrné krmení materiálů na nohou.

   5 nevhodná orientace na razítkování.

  Pomocí čtvereční ocelové trubky Q345B k odstranění vrásek: 1. Zkontrolujte situaci vrásek, i když je vráska způsobena v části, periferie je jasně nižší než

  Analýza příčin lomení trubek z čtvereční oceli Q345B a preventivních opatření

   Q345B čtvereční ocelová trubka vrásky, co se děje:

  1, čtvereční ocelová trubka Q345B má dostatečné mezery a zdá se, že vnitřní těsnost a uvolněnost plánu výklopky na válcích není vhodná.

  2, příliš mnoho automobilového oleje nebo příliš časté kartáčování zubů a ústní frekvence, 16mn hladké čtvereční trubice nebo špatné kartáčování zubů a ústní prádlo je Q345B čtvereční ocelová trubka část.

  3, je to surovina z prázdné sondy Q345B, která je příliš měkká a nízká kompresní síla v jednom pulsu.Prázdná velikost je velmi malá a surovina je HID.

  4, hrubá a přesná poloha není stabilní, což způsobuje, že část surovin jsou skryté, a okluzální povrch zubů není dobré, což vede k nerovnoměrné krmení materiálů na nohou.5 Orientace razítkovací zeminy, která není vhodná.

  Manipulujte nástěnku Q345B čtverečních ocelových trubek

Copyright Notice:Seamless square tube manufacturerProvidedQ345B čtvereční ocelová trubka vrásky způsobit znalostiIt comes from the Internet and is only used for display purposes, and does not guarantee the accuracy, validity, timeliness or completeness of such information. The copyright of some pictures and text still belongs to the original author. If you infringe on your rights, please contact us and we will delete it within 24 hours as soon as possible. We only provide free services, relatedQ345B čtvereční ocelová trubka vrásky způsobit znalostiIt also does not indicate the views or opinions of this website, and has no reference value. Thank you.