Welcome to visit and serve you sincerely.

Q345B kvadrāttērauda cauruļvadu galvas izraisa zināšanas

Article author:administrators release time:2021/08/10 14:26:41 Reading:254
1. Q345B kvadrāttērauda cauruļvadam ir pietiekams klīrenss, un šķiet, ka ritošā cauruļvada iekšējā stingrība un brīvība nav piemērota.

  2, pārāk daudz eļļas automašīnā vai pārmērīgi biežas svārstīšanas un mutvārdu mazgāšanas vai sliktas svārstīšanas un mutvārdu mazgāšanas ir Q345B kvadrāttērauda caurules daļa.

  3, tā ir Q345B kvadrāttērauda caurules tukšā testa izejviela, kas ir pārāk mīksta un zema kompresijas koncentrācija vienā impulsā.16 mn bezšuvju kvadrātcaurulē ir ļoti mazas specifikācijas.Precīzas bezšuvju tērauda caurules galvenā iezīme ir izejvielu HID.

  4, neapšaubāma un precīza pozīcija nav stabila, kas izraisa slēptu izejvielu daļu, un zobu okulārā virsma nav laba, tādēļ izejvielu vienlīdzīga barošana pēdā.

   5 unsuitable stamping die orientation.

  Izmantojot Q345B kvadrāttērauda cauruļvadu, lai apgrieztu pretmērījumus: 1. Pārbaudiet sarkano stāvokli, pat tad, ja sarkano daļu izraisa, perifērija ir skaidri zemāka nekā

  Q345B kvadrāttērauda cauruļvadu un preventīvo pasākumu rašanās cēloņu analīze

   Q345B square steel pipe wrinkles what is going on:

  1, Q345B kvadrāttērauda cauruļvadam ir pietiekamas nepilnības, un šķiet, ka ritošā cauruļvada iekšējā stingrība un brīvība nav piemērota.

  2, pārāk daudz automobiļu eļļas vai pārāk biežas zobu mazgāšanas un mutes mazgāšanas biežuma, 16 mn bezšuvju kvadrātcaurules vai slikta zobu mazgāšana un mutes mazgāšana ir Q345B kvadrāttērauda caurules daļa.

  3, tā ir Q345B kvadrāttērauda caurules tukšā testa izejviela, kas ir pārāk mīksta un zema kompresijas koncentrācija vienā impulsā.The blank size is very small, and the raw material is HID.

  4, neapšaubāma un precīza pozīcija nav stabila, kas liek slēpt izejvielu daļu, un zobu okulārā virsma nav laba, tādēļ izejvielu vienlīdzīga barošana pēdā.5 Uzdrukātāja orientācija mirst, kas nav piemērota.

  Manipulē Q345B kvadrāttērauda cauruļvadu wrinkle skaitu

TAGSlabel:Square tube

Copyright Notice:Seamless square tube manufacturerProvidedQ345B kvadrāttērauda cauruļvadu galvas izraisa zināšanasIt comes from the Internet and is only used for display purposes, and does not guarantee the accuracy, validity, timeliness or completeness of such information. The copyright of some pictures and text still belongs to the original author. If you infringe on your rights, please contact us and we will delete it within 24 hours as soon as possible. We only provide free services, relatedQ345B kvadrāttērauda cauruļvadu galvas izraisa zināšanasIt also does not indicate the views or opinions of this website, and has no reference value. Thank you.